За комплекс "Кантона"- семеен хотел-ресторант

 

 

Когато решите да избягате от трафика на града, от натоварената програма на делника, от обстоятелствата, в които сте играч без ентусиазъм, заминете за някъде...

Ние ще Ви съюзничим в това бягство. Ще Ви „скрием" само на 3 км от града в прекрасната местност „Орехова гора”. Тук човек забравя проблемите. Тук боровата гора се къпе в лъчи, вятърът играе с водата на язовира, а хоризонта притихва в склоновете. Тук е толкова истинско, че не е истина, че не сте идвали.


Комплекс „КАНТОНА” е живописно местенце включващ язовир, местността "Орехов кулак", борова гора и склонове в близост до областния център гр.Силистра.


Комплекс „КАНТОНА” съществува от началото на 70-те години на миналия век. Днес е обновен и променен според очакванията и критериите за място за активен отдих. Гостите на комплекс „КАНТОНА”  могат да се потопят в спокойствието на чистия въздух и тишината на природния пейзаж, да хапнат вкусните традиционни ястия в ресторанта и да ползват удобствата на семейния хотел.

 

За децата има място за игра и забавление.  За съпругът / съпругата - прекрасни терени за разходки. Малкото бягство ще е комбинация от разкош за сетивата Ви, квалитетна сервилност и натрапчиво усещане за свобода.


Служебният обяд или вечеря, работната или семинарна среща, малката семейна почивка , приятелския уикенд, големия годишен отпуск - за всичко сме помислили.


Натрапчиво Ви съветваме: Намерете време! Комплекс „КАНТОНА” е вашето истинско бягство и със симбиозата между почивка, природа, предлагане и обслужване, утрешният ден ще е спомен за ново реално бягство.  

 


 

Начало | За Нас | Настаняване | Ресторант | Местоположение | Галерия | Контакти                                                              Complex Kantona © 2012 Design MADHOUSE Studio