Despre noi

 

 

Inceput, Despre noi, Cazare, Restaurant, Asezare, Galerie, Contacte, Rezervare, Sugestiile noastre, Bine ati venit la noi!


Cand decideti sa scapati de traficul urban, de programul incarcat al vietii de zi cu zi, de circumstantele in care sunteti jucator fara niciun entuziasm , mergeti undeva...
Noi Va vom ajuta in aceasta evadare. Va vom „ascunde” numai la 3 km de oras in zona minunata „Padurea nucilor”. Aici omul uita de problemele sale. Aici  padurea de pini se scalda in razele soarelui, vantul se jooaca cu apele lacului de acumulare, iar orizontul se linisteste in pantele. Aici e atat de real cat vi se pare ca nu e adevarat ca n-ati venit.
Complexul „CANTONUL” este un loc pitoresc care include un lac de acumulare, un chiabur de nuci, o padure de pini si dealuri, toate aceste in apropierea centrului districtual – orasul Silistra.


Complexul „CANTONUL” exista inca de la inceputul anilor 70 ai secolului trecut. Astazi este renovat si modificat conform asteptarilor si criteriilor unui loc de recreare activa. Oaspetii comlexului „CANTONUL” se pot rasfata in linistea aerului curat si in peisajul naturii, pot manca bucate traditionale delicioase in restaurantul si se pot bucura de confortul hotelului de familie.


Complexul „CANTONUL” detine de un restaurant rustic cu 40 de locuri in lunile de iarna si cu peste 100 de locuri in sezoanele insorite.
Hotelul de familie e cu 4 apartamente sau 5 camere duble in total. Complexul are o piscina cu adancime de siguranta si parte pentru copii. Pescuitul, aceasta pasiune, este motiv pentru care intreaga familie sa plece cu voi si sa Va enerveze.


Pentru copii exista loc de joaca si distractie.  Pentru sotul/sotia - terenuri minunate de plimbari. Evadarea mica va fi o combinatie de lux pentru simturile Dvs., servilism de calitate si simt obsedant de libertate.


Pranzul sau cina de afaceri, intalnirea de lucru sau seminarul, vacanta mica de familie, weekend-ul cu prieteni, marele concediu anual, ne-am gandit la toate.
Va sfatuim in mod obsedant:  Gasiti timp! Complexul „CANTONUL” este evadarea adevarata a Dvs. Cu simbioaza intre odihna, natura, oferire si servire ziua de maine va fi o amintire de o noua  evadare reala. 

 

 


 

Inceput | Despre noi | Cazar | Restaurant | Asezare | Galerie | Contacte                                                                          Complex Kantona © 2012 Design MADHOUSE Studio